Kog perlebyg i rigeligt, let saltet vand i 15 min. Lad dem dryppe af i en sigte.
Del broccoli i små buketter.
Fordel perlebyg i et passende ildfast fad, og vend dem rundt med oliven og de flåede tomater.
Del fisken i portionsstykker, og krydr dem med salt og peber. Fordel fiskestykkerne i fadet.
Kom broccoli omkring fisken, og hæld den sur-søde chilisauce ovenpå fisken. Drys fisken med rasp, og kom et par klumper smør ovenpå hvert fiskestykke.
Bag hele herligheden i en 225 grader forvarmet ovn i 12-15 min.
Som vist.
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market!
Kundekommentarer ()