Kog risene efter anvisningen på posen.
Tænd ovnen på 225 grader.
Skær kødet af peberfrugterne, og kasser "kernehuset". Peberfrugtkødet skæres i julienne (strimler), og forårsløg soigneres og skæres i 2-3 cm lange stykker (gem den øverste grønne del til senere). Begge dele lægges i koldt vand i 5 minutter.
Rødløg og hvidløg pilles og hakkes fint og sauteres i en lille klat smør i en gryde.
Tilsæt korma pasta og rist igennem, uden at det tager farve. (Vær forsigtig, og smag til undervejs – kormaen er stærk).
Tilsæt forårsløg og peberfrugt, og sauter det med et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt kokosmælk, reducer saucen til en let cremet konsistens (ca. halvt ned), og smag til med salt, sukker, peber.
Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber på begge sider. Fisken lægges i et ovnfast fad, og den varme karrykokossauce med garniture hældes over. Det hele gratineres i en 225 grader varm ovn i ca. 10-12 minutter. Snit imens de grønne toppe fra forårsløg fint, og skyl og pluk korianderen.
Som vist på billedet med masser af plukket koriander og forårsløgtoppe på toppen. Server med de kogte ris.
Kundekommentarer ()