Kog risene efter anvisning på posen.
Porre og courgette renses, skæres i fine julienne (strimler), og lægges i koldt vand i 5-10 minutter.
Løg og hvidløg hakkes fint, og sauteres i en lille klat smør i en gryde.
Tilsæt karry, og rist igennem i 1 minut, uden at det tager farve.
Tilsæt julienne af porre og courgette, og sauter med et par minutter, uden at det tager farve.
Tilsæt fløde, og reducer saucen til en let cremet konsistens (ca. halvt ned). Riv masser af parmesan i (gem lidt til fisken), og smag til med salt og peber.
Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber på begge sider.
Skyl og halvér tomaterne, og vend dem med lidt salt og sukker i en skål.
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad, og den varme karryfløde med garniture hældes over.
Fordel tomaterne omkring fisken med skærefladen opad.
Riv det sidste parmesan og drys over, og gratiner retten i en 225 grader varm ovn i ca. 10-12 minutter.
Som vist på billedet med kogte ris.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()