Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, ris og grønt, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Hæld evt. sauce og grønt over fisken. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og risene.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: MØRKSEJFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Grønten: HØNSEFOND, porre, squash, FLØDE, løg, PARMESAN, hvidløg, maizena, karry, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g.
Ris: Ris, vand og salt.
Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Grønten
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 319 kJ / 76 kcal
Fedt 5,7 g
heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
Kulhydrat 3,6 g
heraf sukkerarter 1,4 g
Kostfibre 1,1 g 25,3 g
Protein 2,1 g
Salt 0,78 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 761 kJ / 182 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 39,4 g 3
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 3,9 g
Salt 0,2 g
Kundekommentarer ()