0

Gratineret mørksej med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde og ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, ris og grønt, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Hæld evt. sauce og grønt over fisken. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og risene.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: MØRKSEJFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Grønten: HØNSEFOND, porre, squash, FLØDE, løg, PARMESAN, hvidløg, maizena, karry, salt og peber.

Nettovægt: ca. 300 g/ 600 g. 

Ris: Ris, vand og salt.

Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g. 

  • Levering 10. august – bedst før 11. august
  • Levering 12. august – bedst før 13. august 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

 

Grønten

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 319 kJ / 76 kcal

Fedt 5,7 g

heraf mættede fedtsyrer 3,6 g

Kulhydrat 3,6 g

heraf sukkerarter 1,4 g

Kostfibre 1,1 g 25,3 g

Protein 2,1 g

Salt 0,78 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 761 kJ / 182 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 39,4 g 3

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 3,9 g

Salt 0,2 g

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?