Nulstil dit kodeord



×
×
Gratineret mørksejfilet med porrer, squash, cherrytomater, karry og parmesanost

Gratineret mørksejfilet med porrer, squash, cherrytomater, karry og parmesanost

Opskriften er udviklet af:

Thomas Riis
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    9
    9

Ingredienser

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • Porrer og squash renses, skæres pænt ud og koges op i fløden sammen med karry og hønsefond.

    Fisken lægges i et ovnfast fad, krydres med salt og peber og overhældes med den varme karryfløde.

    Drys osten over (brug en mængde efter smag - parmesanost har en speciel smag) og bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

    Fisken serveres i dybe tallerkner pyntet med halverede cherrytomater sammen med kogte ris eller godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Havtaskehale

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke er så sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød. Kødet ...

Pris fra
369,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Hele pighvar

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende...

Pris fra
319,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse