Nulstil dit kodeord



×
×
Gratineret mørksejfilet med porrer, squash, cherrytomater, karry og parmesanost

Gratineret mørksejfilet med porrer, squash, cherrytomater, karry og parmesanost

Opskriften er udviklet af:

Thomas Riis
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    9
    9

Ingredienser

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • Porrer og squash renses, skæres pænt ud og koges op i fløden sammen med karry og hønsefond.

    Fisken lægges i et ovnfast fad, krydres med salt og peber og overhældes med den varme karryfløde.

    Drys osten over (brug en mængde efter smag - parmesanost har en speciel smag) og bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

    Fisken serveres i dybe tallerkner pyntet med halverede cherrytomater sammen med kogte ris eller godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Krabbekløer

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auk...

Pris fra
269,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Lakseside

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

Pris fra
219,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse