Nulstil dit kodeord



×
×
Gratineret mørksejfilet med porrer, squash, cherrytomater, karry og parmesanost

Gratineret mørksejfilet med porrer, squash, cherrytomater, karry og parmesanost

Opskriften er udviklet af:

Thomas Riis
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    9
    9

Ingredienser

Bonusinfo:

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Allergener:

mælk

Fremgangsmåde

  • Porrer og squash renses, skæres pænt ud og koges op i fløden sammen med karry og hønsefond.

    Fisken lægges i et ovnfast fad, krydres med salt og peber og overhældes med den varme karryfløde.

    Drys osten over (brug en mængde efter smag - parmesanost har en speciel smag) og bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

    Fisken serveres i dybe tallerkner pyntet med halverede cherrytomater sammen med kogte ris eller godt brød.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

JuleMåltidsKasser

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 2 komplette måltidskass...

Pris fra
899,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

JulefrokostPakken

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne kl...

Pris fra
539,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse