0
Gratineret penne med grøn bolognese
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
aubergineløgsquash
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Sæt også en stor gryde vand over at koge med rigeligt, godt saltet vand til pastaen.

Skyl aubergine og squash, og skræl løget.

Skær aubergine og squash i helt små tern, og hak løget fint med en skarp kniv.

flåede og hakkede tomateraubergineløgrøget paprikasquashpenne, glutenfri
10 min.
Bolognese

Find en stor gryde frem som kan rumme hele retten. Skru op på høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Brun aubergine godt af i et par minutter, og tag dem så op igen. Skru ned på mellem varme, og tilsæt lidt ny olie. Sauter løgene af i 2-3 min., uden at de tager farve. Tilsæt så squash og 1 lille tsk. røget paprika pr. kuvert.

Lad det hele tilberede et minuts tid mere, og tilsæt så aubergine og hakkede tomater til gryden. Krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt evt. en smule vand, og lad det hele simre under låg i ca. 10-15 min.

Kog pastaen til den er al dente i det spilkogende vand.

frisk mozzarellarasp
25 min.
Gratinering

Når pastaen er al dente, sigter du vandet fra, og kommer pastaen op i den færdige sovs. Vend det hele godt rundt, og smag til en sidste gang. Kom retten op i et smurt ildfast fad.

Pluk mozarellaen ud i grove stykker, og tryk den lidt ned i pastaen. Drys rasp henover hele fadet, og gratinér retten i ovnen, til raspen har taget flot farve, og er blevet sprød.

Du kan tænde for grillen i ovnen, hvis det kniber med farven, men husk at holde godt øje!

30 min.
Anretning

Servér retten direkte fra ovnen.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?