Skær courgette og peberfrugt i julienne (fine strimler). Brug gerne et mandolinjern. Sauter begge dele af i en tykbundet gryde i lidt neutral olie. Pil og finthak hvidløget, og sauter det med i et par minutter. Tilsæt flåede tomater og plukket og hakket timian. Smag til med salt og peber samt en smule sukker. Riv halvdelen af osten, kom den i saucen, kog igennem, og sæt saucen til side.
Kog de rå gnocchi i rigeligt, godt saltet vand med lidt olivenolie i 2 minutter. Dræn vandet fra, og lad gnocchierne dampe lidt af i en sigte.
Krydr fiskefileterne med salt og peber, og fold dem på midten (se video ovenover), så de bliver lige tykke i hver ende. Kom de kogte afdryppede gnocchi i et smurt ildfast fad, og fordel fisken omkring. Hæld saucen med fyld over fisk og gnocchi, og riv det sidste ost over. Kom fadet i en forvarmet ovn ved 225 grader i 10-12 minutter.
Som vist på billedet. Pynt gerne med lidt timian.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()