0
Gratineret kulmule med tomat dertil stegte gnocchi og broccoli med Krystal Karl

Gratineret kulmule med tomat dertil stegte gnocchi og broccoli med Krystal Karl

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kulmulefilet uden skindflåede og hakkede tomaterrasphvidløg
1 min.
Fisk

Del fisken i 3-4 mindre stykker pr. person. Kom fiskestykkerne i et ildfast fad, og krydr med salt og peber samt presset hvidløg (brug det halve her). Fordel de flåede tomater over fiskestykkerne, og drys med rasp. Bag hele herligheden til raspen er gylden og sprød i en 225 grader forvarmet ovn. Det tager typisk 10-12 min. 

gnocchihvidløgbroccolikrystal karl
10 min.
Stegte gnocchi og broccoli med Krystal Karl

Steg gnocchi på en stor pande i god olivenolie. Når de begynder at blive gyldne og sprøde, tilsættes små buketter af broccoli. Steg dem med i 2-3 min. Kom nu et par klumper smør på panden sammen med presset hvidløg, og steg i yderligere 1 minut. Riv osten i, og vend rundt. Smag til med salt og peber. 

25 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?