Rør en dressing godt sammen af sennep og lidt god eddike (fx rødvinseddike eller balsamico). Derefter piskes dobbelt mængde af din bedste olivenolie deri.
Udvand kapers i 2-3 min. i en sigte under rindende koldt vand. Hak kapers groft, og rør dem i dressingen sammen med plukket, skyllet og hakket purløg.
Smag dressingen til med salt, peber og lidt sukker.
Skrab/skrub de nye kartofler, og kog dem i vand med godt med salt i ca. 15 min.
Dræn vandet fra, og lad kartoflerne trække i 5 min under låg.
Skær dem i skiver, og kom dem i en stor skål.
Drys straks med salt og peber, og vend rundt.
Soigner radiserne, skær dem i tynde skiver på et mandolinjern (pas på fingrene), og kom dem i en skål med isvand i 10 min. sammen med plukket salat.
Dræn salat og radiser, slyng dem tørre i en salatslynge, og kom begge dele op i skålen til de kogte kartofler.
Nip de grønne bønner, og blancher dem i 8 min. i rigeligt, godt saltet vand.
Kom de kogte bønner i en sigte, og køl dem af under den kolde hane. Lad dem dryppe af.
Kom bønnerne i skålen til kartofler, salat og radiser, og vend det hele med dressingen. Smag til med salt og peber.
Grill pølserne, til de er gyldne og sprøde.
Anretning:
Som vist på billedet.
Bonusinfo
VIGTIG INFO: På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()