Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skrab/skrub kartoflerne, og kog dem i vand med godt med salt i ca. 15 min. Dræn vandet fra, og lad kartoflerne trække i 5 min. under låg. Skær dem i skiver, og kom dem i en stor skål. Drys straks med salt og peber, og vend rundt.
Rør en dressing godt sammen af sennep og lidt god eddike (fx rødvinseddike eller balsamico). Derefter piskes dobbelt mængde af din bedste olivenolie deri.
Udvand kapers i 2-3 min. i en sigte under rindende koldt vand. Hak kapers groft, og rør dem i dressingen sammen med plukket, skyllet og hakket purløg.
Smag dressingen til med salt, peber og lidt sukker.
Soignér radiserne, skær dem i tynde skiver på et mandolinjern (pas på fingrene), og kom dem i en skål med isvand i 10 min. sammen med plukket salat.
Dræn salat og radiser, slyng dem tørre i en salatslynge, og kom begge dele op i skålen til de kogte kartofler.
Nip de grønne bønner, og kog dem i 7-10 min. i rigeligt, godt saltet vand.
Kom de kogte bønner i en sigte, og køl dem af under den kolde hane. Lad dem dryppe af.
Kom bønnerne i skålen til kartofler, salat og radiser, og vend det hele med dressingen. Smag til med salt og peber.
Grill pølserne, til de er gyldne og sprøde.
Som vist på billedet.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften