0

Grillede knurhaner med paprikaolie og sommerlig aspargessalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Aspargessalat: Kog kartoflerne netop møre i letsaltet vand og lad dem køle lidt af. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit resten i 2 cm lange stykker med et skråt snit. Giv dem et kort opkog i letsaltet vand og overhæld dem med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Snit radiser og rødløg i tynde skiver og hak dilden. Dressing: Rør sennep og sukker sammen til sukkeret er opløst. Tilsæt 1 spsk. olie og 3 spsk. vineddike og smag til med salt og peber. Vend kartofler, asparges, radiser, rødløg, dild og dressing sammen og smag salaten til.

Fisk: Rør paprika og presset hvidløg med 2 spsk. olie. Dup fiskene tørre, lav to dybe snit på hver side af fiskene og krydr med salt og peber. Pensl med krydderolien og læg dem på et stykke stanniol direkte på en kuglegrill. Læg låget på og lad dem grille i 10-15 min. (afhængigtaf størrelse) til kødet er hvidt.

Server straks sammen med grillede grøntsager og godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften