Salsa: Skræl mango og avokado og skær kødet fri af stenen - skær begge dele i små tern. Befri den ene røde chili for frø og stok, hak den og løget meget fint og snit basilikumbladene i tynde strimler. Rør forsigtigt mango, avokado, chili, løg, basilikum, 1 spsk. limesaft, eddike og 2 spsk. olie sammen med store tag. Smag let til med tabasco, salt og peber og lad salsaen trække 30 min. på køkkenbordet. Smag til igen lige inden servering.
Smør: Befri den anden røde chili for frø og stok og hak den fint. Hak ligeledes korianderne. Smelt smørret langsomt i en lille gryde og tilsæt chili, koriander og 1 spsk. limesaft. Smag til med salt og peber og hold smørret lunt – det bør ikke koge.
Krabbekløer: Giv hver krabbeklo et ”gok” med en kagerulle, så skallen sprækker. Krydr med salt og peber, dryp med en smule olie og læg kløerne på grillen. Giv dem 5-6 min. på hver side.
Server de varme krabbekløer med smørsauce, salsa og nykogte små kartofler, grillede majskolber og/eller en blandet grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften