Krabbekløer: Pisk limeskal, limesaft, honning og 2 spsk. olivenolie godt sammen. Giv hver krabbeklo et "gok" med en kagerulle, så skallen flækker. Hæld marinaden over kløerne og lad dem trække i 15 min. – vend rundt undervejs. Læg kløerne på grillen og giv dem 5-6 min. på hver side.
Tomatsalat: Halver cherrytomaterne og læg dem på et fad. Snit forårsløgene fint og drys dem henover. Krydr med salt og peber og dryp med 3 spsk. olivenolie og balsamicoen.
Mayonnaise: Bland æggeblommer og citronsaft med en smule salt og pisk rapsolie i lidt ad gangen til mayonnaisen er hvid og cremet. Befri chilien for stilk og kerner og hak frugtkødet meget fint. Hak korianderen og bland den i mayonnaisen sammen med chilien. Smag til med salt og peber.
Server de varme krabbekløer med tomatsalat, mayonnaise, nykogte små kartofler eller godt brød og en blandet grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften