Rør smørret godt med karry, presset hvidløg, spidskommen, salt og peber. Skær peberfrugten og gulerødderne i fine små tern, hak persillen og skær den ene lime i tynde skiver. Lav 4 kvadratiske stykker stanniol og fordel de rensede muslinger derpå. Læg klatter af karrysmørret henover, drys med peberfrugt, gulerødder, persille og læg skiver af lime ovenpå. Luk pakkerne godt til så saften ikke kan løbe ud og læg dem på grillen eller under ovngrillen i 5-10 min. til muslingerne har åbnet sig. Husk at kassere de muslinger, der ikke har åbnet sig!!! Server pakkerne i dybe tallerkner, som de kan hældes over i og pynt med en limebåd. Giv godt brød og evt. råstegte kartofler, en nudelsalat eller stegte ris med grøntsager til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften