0

Grillede tunbøffer med mexicansk ”mole rub” og frisk kirsebærsalsa

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rub: Bland chilipulver, paprika, spidskommen, oregano, kakao, farin, sukker, ½ tsk. friskkværnet peber og ½ tsk. salt godt sammen.

Salsa: Halver kirsebærrene og fjern stenene. Rens chilien og hak den og skalotteløgene helt fint. Striml basilikumbladene fint og vend det hele sammen med sirup, lidt salt og peber og smag til med en smule balsamico. Lad salsaen trække i 15 min. på køl.

Fisk: Dup tunbøfferne tørre, gnid dem med krydderrub’en og lad dem hvile i 10 min. Pensl bøfferne med et tyndt lag olie og grill dem i 2-3 min. på hver side (afhængig af tykkelse) - over kul eller på en grillpande - til de kun lige har taget farve. Skær dem i tynde skiver og anret dem flot på tallerknerne. Top med kirsebærsalsa og server straks.

Server retten sammen med en cremet kartoffelsalat - gerne med frisk koriander i - og grillede majskolber med hvidløgssmør.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?