0
Grillet avocado med bønner i epazote og spinat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
babyspinatrødløg
1 min.
Spinat

Start med at ribbe spinaten af stilkene, og læg den i iskoldt vand til senere. Tag de tyndeste af stilkene, og snit dem fint med en kniv. Læg også dem til side til senere.

Skræl rødløget, halver det, og snit det super tyndt med en skarp kniv.

avokadorødløglime
5 min.
Avocado

Halver avocadoen, og pil skrællen af med en lille kniv. Varm en pande godt op, og tilsæt en lille smule olivenolie. Steg de halve avocadoer på skærefladen 1 eller 2 minutter, til de har taget godt med farve. Tag dem af panden, og skær dem derefter ud i bidder.

Kom al saft og fintrevet skal af limefrugt op i en skål. Tilsæt samme mængde god olivenolie, og pisk det let sammen. Kom de snittede rødløg og avocadostykker op i, og vend godt rundt. Krydr med salt og friskkværnet peber.

sorte  bønnertørret oreganobabyspinat
15 min.
Bønner

Hæld vandet fra bønnerne, og kom dem op i en gryde. Vælg en mellemstor gryde, da spinaten også skal kunne være deri. Tilsæt et godt skud olivenolie, og lun bønnerne stille og roligt igennem i 2-3 minutter. 

Dryp spinaten grundigt af for vand, og tilsæt den til gryden med bønner. Vend det hele sammen, og lad det simre 3-4 minutter, mens gryden står på mellem varme. Spinaten skal blot varmes igennem og falde en smule sammen, men stadig bevare noget bid. Krydr med oregano, salt og friskkværnet peber. 

23 min.
Anretning

Anret bønner og spinat i en dyb tallerken. Kom salaten med avocado og rødløg ovenpå, og slut af med de skårne spinatstilke.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?