Dressing:
1 tsk. olie
1 tsk. æbleeddike
salt og peber
Fisk: Hak ingefær og hvidløg fint. Bland det sammen med olie og salt i en morter. Stød det til en pasta og smør den oven på laksen. Grill først laksen med skindsiden nedad i nogle få minutter. Vend den og grill den yderligere nogle minutter til den er sprød og gylden.
Salat: Rist pinjekernerne i en lille foliebakke på grillen til de er gyldne. Snit salaten fint, hak kørvel og bland det sammen med ærterne i en skål.
Dressing: Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten.
Server den sprøde laks sammen med salaten, der pyntes med pinjekernerne.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften