Kulmule: Del fisken i portionsstykker og lav 2-3 fine rids i skindsiden med en skarp kniv. Krydr med salt og peber på begge sider og lad gerne fiskestykkerne salte 15 - 20 minutter inden du skal grille dem. Sørg for at grillen er supervarm. Dup skindsiden tør med lidt køkkenrulle og pensl med et tyndt lag olie. Grill nu på direkte varme med skindsiden nedad - grill indtil det er lige før skindet bliver sort - sæt nu låg på grillen i 30-40 sekunder og - Voilà nu er fisken færdig. NB. Kan også snildt grilles på en grillpande.
Cremet perlecouscous: Kog perlecouscous’en efter anvisning på pakken. Skær courgetten, løg og peberfrugt i små tern a ca. 4x4 mm og sautér dem af i en gryde i olivenolie sammen med finthakket hvidløg og plukket timian. Tilsæt den kogte couscous og kom fløden på - kog i et par minutter til det hele er lækkert og cremet. Vend revet pecorino i og smag til med salt og peber.
Chorizobønner: Nip bønnerne og kog dem i saltet vand i min. 5-7 minut - køl dem af i koldt vand. Rul en skive chorizo omkring 3-4 bønner og grill dem sammen med fisken i et par minutter.
Anretning: Som vist på billedet - pynt gerne med lidt frisk timian.
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()