Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skrab kartofler og kog dem i vand med godt med salt i ca. 15 min.
Dræn vandet fra, og lad kartoflerne trække i 5 min under låg.
Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i en stor skål.
Drys straks med salt og peber, og vend rundt.
Rist solsikkekerner på en tør pande, til de er gyldne.
Pluk basilikumblade.
Pil og hak hvidløg.
Ristede solsikkekerner, basilikum, parmesan, og hvidløg blendes sammen med 2-3 spsk. olivenolie pr. per.
Vend pestoen ned i kartoflerne.
Soignér gulerødderne, skyl og skrub eller skræl dem, hvis det er nødvendigt.
Spidskål snittes fint og kommes i en skål.
Knug kålen grundigt med lidt groft salt, til der begynder at komme væske ud af den. Lad kålen stå i 5-10 min, og dræn den derefter i en sigte.
Kram vandet ud af kålen, og kom den tilbage i skålen.
Gulerødderne snittes også fint og kommes i skålen med spidskål.
Rør yoghurt og coleslawkrydderi sammen. Tilsæt lidt sukker eller honning, og smag evt. til med lys eddike.
Krydr fisken med salt og peber, og gnid den i lidt olie. Steg den på skindsiden ved moderat til høj direkte varme i ca. 3-4 min. afhængig af tykkelse. Vend fisken, når skindet er sprødt og gyldent, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 minut) på den anden side. Server straks.
Som vist på billedet.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kommentarer og forslag til opskriften