Fisk: Lav 4 store stykker folie og fordel fiskefileterne derpå - de kan foldes på midten og taglægges, rulles eller bare ligge fladt. Snit forårsløgene tyndt og drys den hvide halvdel over fiskene (gem de grønne til senere). Riv ingefæren, hak hvidløget fint og snit chilien i skiver. Rør det hele sammen med hvidvin, fiskesauce, sesamolie, 2 spsk. olivenolie og et godt kværn peber og smag til. Dryp blandingen over fiskepakkerne, drys med sesamfrø og luk dem til - sørg for at enderne peger opad, så væden ikke kan løbe ud. Læg dem på grillen over indirekte varme i 10-12 min. til de er møre. Læg en pakke på hver tallerken og åbn den let. Dryp med hoisinsauce og drys med de grønne forårsløg og snittet kinapurløg eller grofthakket koriander.
Grønt: Rens grøntsagerne (fx nye gulerødder, grønne asparges, broccoli og blomkål) og del dem, så kogetiden ensartes for alle; del fx gulerødderne i kvarte, men lad aspargeserne være hele etc. Kog 2 dl vand, smør og lidt salt op i en gryde og læg grøntsagerne i. Læg låget på og damp dem i 3-4 min. til de er netop møre. Hæld væden fra inden servering.
Server sammen med en sprød grøn salat og stegte nudler eller kogte ris. Brug væden fra fisken som sauce.
Kommentarer og forslag til opskriften