0
Grillet rødtunge en Papilotte
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisken:. Del fisken i 4 portioner og for hver portion bredes et stort stykke staniol ud på køkkenbordet. Kom lidt olivenolie samt salt og peber i bunden - kom fisken på og krydr med salt og peber samt letknuste fennikelfrø og læg 2 fed hvidløg samt 2 nye løg, der er delt i 2-4 stykker i hver pakke. Salvie lægges på sammen med lidt frisk timian samt reven skal af en økologisk citron. Stænk med lidt hvidvin og god olivenolie og luk pakkerne grundigt så dampen ikke kan slippe ud.

Grill på direkte varme i 5-8 minutter. En tommelfingerregel er at når pakken begynder at svulme op pga af damp indeni er den færdig - dette kræver dog at pakken er lukket godt.

Spis evt. en god risotto med lidt friske krydderurter dertil eller en dejlig salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?