Marinering: Læg fisken i en pose sammen med sojasauce, balsamico, brun farin, 1 fed presset hvidløg, chiliflager, tørret ingefær, 2 spsk. olivenolie, salt og peber og LAD DEM MARINERE PÅ KØL I MINDST 30 MINUTTER - MEN GERNE 2-4 TIMER.
Salat: Skær toppen af gulerødderne, men bevar 3 cm af det grønne. Skrub rødderne godt og flæk dem på langs. Vend dem med lidt olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre og gyldne i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Skyl linserne godt og kom dem i en gryde sammen med laurbærbladet, 1 fed pillet hvidløg og et godt nip salt. Hæld vand på til det dækker med 2 cm og kog linserne møre (15-20 min.). Hæld vandet fra, fjern laurbærbladet og lad linserne dampe tørre. Skær tomaterne i små tern, snit forårsløget tyndt og hak persillen. Vend det hele sammen med linser, eddike og 2 spsk. olie og smag til med salt og peber. Anret gulerødderne på et flot fad og "drys" linsesalaten over. Top med smuldret fetaost og grofthakkede oliven og server salaten lun.
Fisk: Grill fisken i 2-4 min. på hver side (efter ønske) - fisken bliver let tør, så pas på med at overtilberede den - og server straks.
Kommentarer og forslag til opskriften