Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hæld kogende vand over spyddene (hvis du bruger træspyd), og lad dem stå deri, til de skal bruges. Dette modvirker, at spyddene brænder på grillen.
Pil rødløg, og del hvert løg i 6 både.
Rens champignons.
Del kødet i mindre stykker, og vend det med ca. halvdelen af krydderiblandingen.
Kom kød, løg og champignons på grillspyddene.
Rør en dressing af lige dele citronsaft, sukker og olivenolie.
Kog bulgur i rigeligt, godt saltet vand i 8 min. Dræn bulguren, og køl den let af.
Skær melon ud i små tern.
Pluk og hak mynten, men gem lidt hel mynte til pynt.
Vend hakket mynte sammen med bulgur, melon og dressing, og smag til med salt, peber og det sidste af krydderiblandingen.
Skær ca. 1 cm tykke skiver af grillost, og pensl dem med olie.
Tænd en grill, eller sæt en grillpande over på høj varme.
Grill spyddene og osten, til begge dele har flot grillmønster, og kødet er well done. Krydr begge dele med salt og peber.
Som vist på billedet, drysset med det sidste mynte.
Texan rub indeholder: 10% Timian, 10% allehånde, 10% hvidløg, 10% sort peber, 10% kanel, 10% nelliker, 10% paprikaflager, 10% ingefær og 20% urteboullion
Kommentarer og forslag til opskriften