0
Grillspyd med texan style gris dertil bulgursalat med vandmelon, mynte og grillet halloumi

Grillspyd med texan style gris dertil bulgursalat med vandmelon, mynte og grillet halloumi

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Grill
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Halloumi, eller knirkeost som mine børn kalder det, er en cypriotisk ost lavet af ko-, gede- og fåremælk. Det er en fast, salt hvid ost med masser af smag. Osten skal grilles eller steges, så smager den fantastisk!

Allergener:
Mælk, Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
myntechampignonsFilet a la mørbrad, frilandsgrisgrillspydrødløg
1 min.
Grillspyd:

Hæld kogende vand over bambus spyddene, og lad dem stå deri, til de skal bruges. Dette modvirker, at spyddene brænder på grillen.

Pil rødløg, og del hvert løg i 6 dele.

Rens champignons.

Del kødet i mindre stykker, og vend det med ca. halvdelen af krydderiblandingen.

Kom kød, løg og champignons på bambusspyddene.

citron
10 min.
Dressing:

Rør en dressing af lige dele citronsaft, sukker og olivenolie.

bulgurvandmelon (lille)mynte
15 min.
Bulgur med vandmelon:

Kog bulgur i rigeligt, godt saltet vand i 8 minutter. Dræn bulguren, og køl den let af.

Skær melon ud i små tern.

Pluk og hak mynten, men gem lidt hel mynte til pynt.

Vend hakket mynte sammen med bulgur, melon og dressing, og smag til med salt, peber og det sidste af krydderiblandingen.  

halloumi (ost)Filet a la mørbrad, frilandsgris
25 min.
Grillspyd & halloumi:

Skær ca. 1 cm tykke skiver af halloumi, og pensl dem med olie. 

Tænd en grill, eller sæt en grillpande over på høj varme.

Grill spyddene og osten, til begge dele har flot grillmønster, og kødet er well done. Krydr begge dele med salt og peber.

35 min.
Anretning:

Som vist på billedet, pyntet med det sidste mynte.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?