0

Grillstegt tun i wrap med fyld af hårdkogt æg, oliven, tomater og grønne bønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Dup bøfferne tørre, pensl dem med et tyndt lag olie og krydr med salt og peber. Varm en grillpande godt op, grill bøfferne i 1-2 min. på hver side – de skal stadig være røde i midten! – og lad dem køle af.

Fyld: Kog æggene i 8 min., køl dem af i koldt vand og pil dem. Nip bønnerne og kog dem i 5-7 min. i letsaltet vand. Skyl dem under koldt vand og dryp godt af. Skyl hjertesalaten, slyng den tør og flæk bladene en gang på langs. Skær tomaterne i kvarte og snit skalotteløget i tynde både.

Dressing: Rør cremefraiche, mayonniase, finthakket persille, purløg og estragon, fintrevet citronskal, salt og peber sammen og smag til.

Samling: Læg tortillaerne op på række og smør dem med krydderurtedressingen. Fordel salat, bønner, tomater, løg og oliven ovenpå og læg skiver af tunbøf på toppen. Rul tortillaerne stramt sammen om fyldet og del dem på midten med et skråt snit. Anret dem på tallerkner og server.

Server sammen med en fyldig varm salat af butterbeans, semitørrede tomater og hvidløg.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte sorte oliven er Leccino oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?