0
Grillede grisehakkedrenge med lun kartoffelsalat

Grillede grisehakkedrenge med lun kartoffelsalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grill
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Chimichurri er en grøn salsa, der er fantastisk at dyppe grillet kød i. I Argentina, hvor denne sauce stammer fra, serverer man aldrig kød uden en skål Chimichurri på siden!

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
0 min.
Kartofler

Skrab/skrub de nye kartofler, og kog dem i vand med godt med salt i ca. 15 min. Dræn vandet fra, og lad kartoflerne trække i 5 min. under låg. Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i en stor skål. Drys straks med salt og peber, og vend rundt.

grov Dijon sennepchimichurri krydderibredbladet persille
1 min.
Dressing

Rør en dressing sammen af den grove sennep og lidt god eddike (fx rødvinseddike eller balsamico). Derefter piskes dobbelt mængde af din bedste olivenolie deri samt ca. halvdelen af chimichurri-krydderierne. Pluk, skyl og hak persillen, og vend den i chimichurri-dressingen.

Smag dressingen til med salt, peber og lidt sukker.

hakket grisekødbaconchimichurri krydderigulerødderrødløg
10 min.
Grill kød og gulerødder

Soigner gulerødderne, skyl og skrub eller skræl dem. Del dem på langs, og vend dem med lidt god olivenolie, salt og peber.

Rør det hakkede kød med det sidste chimichurri-krydderi samt lidt salt.

Form det hakkede kød til 2 små hakkebøffer pr. person, og vikl en skive bacon omkring. Gør den evt. fast med en (træ)tandstik.

Grill bøfferne og gulerødderne i 2-3 min. på hver side.

Pil og snit rødløg, så fint du kan.

Vend de grillede gulerødder sammen med de lune kartofler, de snittede rødløg og chimichurri-dressingen.

30 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Chimichurri krydderi indeholder:

25% Tørret oregano, 25% spidskommen, 20% korianderfrø, 10% sort peber, 10% paprika flager, 10% chili flager

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?