0
Gris i bacon på kokos-karry ris og porrer
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
koteletløg
1 min.
Gris i bacon

Ovnen tændes på 220 grader varmluft.

Rens og klargør nu grøntsagerne.

porrerris, basmatikokosmælkmadras karryløg
5 min.
Grøntsager

Porrerne og løg snittes groft i skrå skiver, og skylles grundigt.

Gulerødderne skrælles og skæres i rustikke, mundrette stykker.

Porrerne og løgene steges i smør et par minutter i en pande med høje kanter, til de får lidt farve og falder sammen. Gulerødderne vendes ned til porrer og løg. 

Tilsæt karry efter smag. Den er lidt stærk, og du kan altid tilsætte mere senere. Tilsæt risene, og lad dem stege med et minuts tid.

Hæld kokosmælken ned i panden, og spæd op med så meget vand, at det står 2-3 cm over risene. Smag til med evt. mere karry, salt og peber, og lad maden simre under låg.

 

15 min.
Koteletter

Vikl bacon omkring hver kotelet.

Varm en pande op og kom lidt olie på og steg nu hver kotelet lysebrun på hver side på den varme pande.

Hæld ris og grøntsager over i det ildfaste fad.

Fadet stilles midt i ovnen. 

Det tager omkring 15 min., alt efter hvor mange, du laver mad til, og hvor effektiv din ovn er.

30 min.
Anretning

Fadet sættes direkte ind på bordet sammen med de færdigstegte koteletter.

Velbekomme!

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?