Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl rodfrugterne og skær dem i stave.
Vend rodfrugterne med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber, og bag dem i ovnen ca. 20 min., til de er møre, og har taget farve.
Skær tomaterne i tynde skiver med en kniv. Snit fennikel papirstyndt - gerne på et mandolinjern, hvis du har.
Hak dilden fint - både stilke og blade. Vend creme fraiche og dild sammen, og smag til med lidt salt.
Sæt en pande over ved mellem varme, og tilsæt en smule olie. Lun dunserne stege ca. 2-3 min på hver side.
Skru ovnen over på almindelig ovnfunktion, uden blæser, og lun bollerne 2-3 min. i ovnen. Pas på de ikke får for længe.
Anret rodfrugter på en tallerken og saml evt. burgeren ved bordet. Servér evt. med din yndlings chilisauce til.
Kommentarer og forslag til opskriften