0
Grøn middagsbowl med laks
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Laks, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

laksefilet med skind
1 min.
Fisken

Varm en pande op med 1/4 tsk. olie pr. person, drys laksebøfferne med salt og peber, og steg dem i 5-7 min. på skindsiden. Vend fisken, når skindet er sprødt og gyldent, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 min.) på den anden side.

Tag laksebøfferne af panden, fjern skindet, og skær dem i mindre stykker. 

æblerød peberfrugtavokadoglaskålkoriander
15 min.
Salat

Skær æblet og den røde peberfrugt i ønskede stykker, skær avokadoen i skiver og glaskålen i små tern. Koriander hakkes groft.

spinat
30 min.
Anretning

Fordel æble, peberfrugt, avokado, glaskål og spinat i portionsskåle, krydr med salt og peber, og hæld knap 1/2 spsk. balsamico pr. person over. Fordel laksestykkerne over salaten, og top med koriander. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
426 kcal
Fedt:
24,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,4 g
Kulhydrat:
19,9 g
heraf sukkerarter:
14,2 g
Kostfibre:
11,7 g
Protein:
27,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?