Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en pande op med 1/4 tsk. olie pr. person, drys laksebøfferne med salt og peber, og steg dem i 5-7 min. på skindsiden. Vend fisken, når skindet er sprødt og gyldent, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 min.) på den anden side.
Tag laksebøfferne af panden, fjern skindet, og skær dem i mindre stykker.
Skær æblet og den røde peberfrugt i ønskede stykker, skær avokadoen i skiver og blomkål i små buketter. Koriander hakkes groft.
Fordel æble, peberfrugt, avokado, blomkål og spinat i portionsskåle, krydr med salt og peber, og hæld knap 1/2 spsk. balsamico pr. person over. Fordel laksestykkerne over salaten, og top med koriander.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()