0
Grøn middagsbowl med laks
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ASC laks med skind
1 min.
Fisken

Varm en pande op med 1/4 tsk. olie pr. person, drys laksebøfferne med salt og peber, og steg dem i 5-7 min. på skindsiden. Vend fisken, når skindet er sprødt og gyldent, og steg derefter i meget kort tid (ca. 1 min.) på den anden side.

Tag laksebøfferne af panden, fjern skindet, og skær dem i mindre stykker. 

æblerød peberfrugtavokadoblomkålkoriander
15 min.
Salat

Skær æblet og den røde peberfrugt i ønskede stykker, skær avokadoen i skiver og blomkål i små buketter. Koriander hakkes groft.

spinat
30 min.
Anretning

Fordel æble, peberfrugt, avokado, blomkål og spinat i portionsskåle, krydr med salt og peber, og hæld knap 1/2 spsk. balsamico pr. person over. Fordel laksestykkerne over salaten, og top med koriander. 

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
426 kcal
Fedt:
24,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,4 g
Kulhydrat:
19,9 g
heraf sukkerarter:
14,2 g
Kostfibre:
11,7 g
Protein:
27,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?