Skræl kartoflerne, skær dem ud i grove chunks, og kog dem møre i rigeligt vand. Hæld herefter vandet væk, mos kartoflerne med et piskeris, og smag til med godt med salt, friskkværnet peber og rigeligt olivenolie eller et par klatter smør.
Tag kærnemælken ud af køleskabet til senere, så den ikke er kold.
Fjern evt. dårlige blade på rosenkålen, og skyl dem godt. Skær derefter kålene i kvarte.
Varm en stor pande eller wok op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Rist kålene kort og hårdt i ca. 2-3 min., så de tager godt med farve, men beholder biddet. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege over to omgange. Kom kålene op i en skål, og vend dem med krydderblandingen, lidt salt og masser af fintrevet citronskal.
Skyl æble, og skræl skalotteløg.
Skær æblet i små tern, og snit skalotteløg i tynde ringe. Vend begge dele ned til rosenkålene.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt en smule olie. Form små deller, og steg dem i ca. 5-7 min., til de har taget godt med farve og er gennemstegte.
Anret mosen i bunden af en dyb tallerken med rosenkålssalat ovenpå og deller på siden. Slut af med at komme lidt kærnemælk over kålen.
Velbekomme!
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()