0
Grønne deller med krydret yoghurt, bagte porrer og græskarkerner

Grønne deller med krydret yoghurt, bagte porrer og græskarkerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porrer
1 min.
Porrer

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Fjern top og rod på porrerne og skyl dem godt. 

Gnid dem grundigt med olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.

Læg dem på en bageplade og bag til de er helt møre og har taget godt med farve - ca. 20-25 min.

græskarkerner
5 min.
Græskarkerner

Rist kernerne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Krydr med lidt salt.

små kartofler
10 min.
Kartofler

Sæt kartoflerne over i rigeligt, saltet vand og kog til de er møre - ca. 10 min.

grønne deller
15 min.
Deller

Læg dellerne på en tallerken og sæt dem i ovnen under pladen med porrer. Lad dem lune igennem - ca. 10 min.

græsk yoghurt, 10%shivid polo
20 min.
Yoghurt

Rør yoghurten sammen med krydderblandingen.

25 min.
Porrer

Fjern det yderste lag på porren, da det kan være en smule sejt. Skær resten af porrerne i mundrette stykker og smag til med lidt salt og peber.

citron
30 min.
Anretning

Anret kartofler og deller på en tallerken med porrerne ved siden af. Riv citronen fint henover porrerne og drys med kerner. Slut af med at komme en god skefuld krydderyoghurt på tallerknen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Grønne deller indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?