Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Fjern top og rod på porrerne og skyl dem godt.
Gnid dem grundigt med olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
Læg dem på en bageplade og bag til de er helt møre og har taget godt med farve - ca. 20-25 min.
Rist kernerne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Krydr med lidt salt.
Sæt kartoflerne over i rigeligt, saltet vand og kog til de er møre - ca. 10 min.
Læg dellerne på en tallerken og sæt dem i ovnen under pladen med porrer. Lad dem lune igennem - ca. 10 min.
Rør yoghurten sammen med krydderblandingen.
Fjern det yderste lag på porren, da det kan være en smule sejt. Skær resten af porrerne i mundrette stykker og smag til med lidt salt og peber.
Anret kartofler og deller på en tallerken med porrerne ved siden af. Riv citronen fint henover porrerne og drys med kerner. Slut af med at komme en god skefuld krydderyoghurt på tallerknen.
Velbekomme!
Grønne deller indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()