Skrub kartoflerne, og sæt dem over at koge i rigeligt, saltet vand.
Lad dem koge, til de lige nøjagtigt er møre. Det tager ca. 4-7 min. afhængig af størrelse.
Skræl rødbederne, og riv dem på den grove side af et råkostjern. Du kan også snitte dem i tynde bånd på et mandolinjern, eller skære dem i helt små tern med en kniv.
Skræl skalotteløg, og hak det fint med en kniv.
Pluk bladene af persillen, og hak stilkene fint.
Hak ca. 5 stk. kapers pr. kuvert.
Bland rødbede, løg, persilleblade, -stilke, kapers og masser af citronsaft i en skål. Smag til med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.
Form små deller af farsen, og steg dem på en godt varm pande i ca. 3-4 min. på hver side i en smule olie eller smør.
Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt creme fraiche til gryden. Vend kartoflerne godt rundt, og lad creme fraichen tykne ved lav varme. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret tatar, deller og stuvede kartofler på en tallerken.
Velbekomme!
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Kommentarer og forslag til opskriften