0
Grønne deller med rødbedetatar og stuvede kartofler

Grønne deller med rødbedetatar og stuvede kartofler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Skrub kartoflerne, og sæt dem over at koge i rigeligt, saltet vand.

Lad dem koge, til de lige nøjagtigt er møre. Det tager ca. 4-7 min. afhængig af størrelse.

rødbederkapersskalotteløgcitronbredbladet persille
5 min.
Rødbedetatar

Skræl rødbederne, og riv dem på den grove side af et råkostjern. Du kan også snitte dem i tynde bånd på et mandolinjern, eller skære dem i helt små tern med en kniv.

Skræl skalotteløg, og hak det fint med en kniv.

Pluk bladene af persillen, og hak stilkene fint.

Hak ca. 5 stk. kapers pr. kuvert.

Bland rødbede, løg, persilleblade, -stilke, kapers og masser af citronsaft i en skål. Smag til med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.

plantefars - vegansk fars
20 min.
Deller

Form små deller af farsen, og steg dem på en godt varm pande i ca. 3-4 min. på hver side i en smule olie eller smør.

creme fraiche 38%
25 min.
Kartofler

Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt creme fraiche til gryden. Vend kartoflerne godt rundt, og lad creme fraichen tykne ved lav varme. Smag til med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret tatar, deller og stuvede kartofler på en tallerken.

Velbekomme!

Bonusinfo

Plantefars indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

Laktosefri

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?