Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn.
Start med at blande 1 del eddike, 1 del sukker og 1 del vand i en skål. Der skal være nok til at dække agurkerne. Pisk det godt sammen, så sukkeret opløses. Skær agurk i tynde skiver og kom dem op i lagen og vend godt rundt. Lad dem trække indtil servering.
Halver tomaterne og snit rødkålen i tynde strimler.
Hak dilden, både stilke og blade.
Rør srirachasovs og creme fraiche sammen i en skål. Smag til med lidt salt.
Lun pitabrød og dunser i ovnen. Ca. 3-4 min for brødet og 5 min for dunsen.
Dræn agurkerne for lage og vend dem sammen med den hakkede dild.
Anret pita ved bordet med alt fyldet. Skær evt dunserne over på midten, så de bedre kan være i brødet.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()