Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær kartoflerne i både, vend dem med lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen til de er møre - ca. 25 min.
Skær fennikel ud i både. Læg dem på skærefladen i bunden af en gryde og tilsæt et godt skud olivenolie, salt og friskværnet sort peber. Riv citronen fint over fennikel.
Tænd for gryden på lav varme og læg et låg på. Lad nu fennikel stege stille og roligt til de har taget masser af farve på skærefladen og er blevet møre - mindst 10-15 min.
Hak skalotteløg og dild fint. Både stilke og blade. Dræn kapers og hak ca. 5-6 stk. pr. kuvert. Vend creme fraiche, kapers, dild og løg sammen i en skål og smag til med lidt citronsaft og evt. salt.
Lun dunser 4-5 min. i ovnen.
Anret kartofler, dunser og stegt fennikel på en tallerken. Slut af med at komme en god skefuld tatarsauce ved.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()