Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kartoflerne i rigeligt godt saltet vand, til de er møre, og pil dem evt., hvis du har god tid.
Klip eller skær enden af rullen og tryk forsigtigt den rette mængde fars ud i din hånd (som du har fugtet med vand! Form til en oval frikadelle og steg dellerne på en pande ved medium varme i lidt neutral olie og/eller smør i 4-5 min. på hver side.
Kog sovsen op, og smag til med salt og peber.
Skræl gulerødder og skær dem i stænger. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær den i mundrette stykker. Kog gulerødder i letsaltat vand i 2 minutter kom broccoli i vandet og kog i yderligere 1-2 minutter.
Som vist på billedet.
Vend de kogte kartofler med en smule smeltet smør og servér med broccoli og syltede rødbeder.
Farsen er rørt med 60% svinekød og 40% grøntsager (løg og pastinakker xx - info følger!) og er lige klar til at stege eller pochere/koge!
Ny emballage – mindre plast, mere bæredygtighed!
Hos Skagenfood arbejder vi løbende på at mindske vores klimaaftryk, og vores nye emballage til rørt fars er et vigtigt skridt i den retning! Vi har i samarbejde med et hold af uddannede slagtere udviklet en række hybridfarser under konceptet ’Det grønne køkken’ – en innovativ blanding af kød, grøntsager og bælgfrugter. Resultatet? Samme lækre smag og tekstur, men med et lavere klimaaftryk.
Nu pakker vi vores fars i en smart rulle, der giver store fordele:
🌱 80 % mindre plast – vi reducerer emballageforbruget markant
🚛 Mere effektiv transport – rullerne fylder mindre og sænker CO2-udledningen
📦 Lettere opbevaring – fylder mindre i køleskabet
🔪 Nem at bruge – brug den mængde, du skal bruge, og opbevar resten sikkert i køleskabet
Mindre plast, mere grønt – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet! ♻️🥩🌿
Kommentarer og forslag til opskriften