Start med at skylle quinoaen i en sigte og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt under låg til den er mør - ca. 5-10 min.
Halvér avocadoen og tag kernen ud. Tag skrællen af avocadoen. Varm en pande op ved høj varme og steg avocadoen et minut på skærefladen - blot så den tager lidt farve. Skær den herefter i grove stykker.
Halver tomaterne og kom dem og avocadostykkerne op i en skål.
Skyl korianderen og hak den derefter groft og tilsæt til skålen.
Vend det hele godt rundt med fintrevet skal og saft af limen, olivenolie og salt og friskkværnet peber.
Rist sesamfrøene på en tør pande til de har taget lidt farve og dufter godt. Hvis du laver til 2 personer skal du kun bruge ca. halvdelen - resten kan du gemme til en anden dag.
Skyl radiserne og steg dem derefter på en meget varm pande i en smule olie. De skal blot tage lidt farve og beholde bidet, så ca. 2-3 minutter. Tag dem af panden, vend dem med de ristede sesamfrø og krydr med salt og friskkværnet peber.
Sigt det resterende vand fra quinoakornene, smag dem til med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Anret quinoaen i bunden af en dyb tallerken med radiser og avocadosalat ovenpå. Drys gerne lidt sesamfrø ovenpå, hvis der er overskydende.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()