Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt kernerne over at koge i rigeligt, saltet vand, og lad dem koge i ca. 15 min., til de er møre.
Fjern de groveste stilke på spinaten, og skær den, og spidskålen, i grove strimler. Pil hvidløgene, og snit dem fint.
Fortynd creme fraichen med masser af limesaft, og krydr med lidt salt og et godt skud friskkværnet peber.
Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene super fint med en skarp kniv.
Bland spidskål og dildstilke sammen med creme fraichen.
Steg æggene, til de er smilende, og krydr dem med salt og peber.
Tag æggene af panden, tilsæt lidt ny olie. Kom hvidløgene på panden, lad dem sautere 1-2 min., uden at tage farve, og kom så spinaten på.
Krydr med lidt salt, og lad spinaten falde en smule sammen, inden du trækker panden fra varmen.
Anret kernerne i bunden af en dyb tallerken med sauteret spinat, cremet spidskål, spejlæg og dildblade ovenpå.
Kundekommentarer ()