0
Grov salat med cremet spidskål, speltkerner og spejlæg

Grov salat med cremet spidskål, speltkerner og spejlæg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Spelt, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Æg, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlespelt
1 min.
Kerner

Sæt kernerne over at koge i rigeligt, saltet vand. Lad dem koge i ca. 15 min., til de er møre.

spidskålcreme fraiche 18%limedildspinathvidløg
3 min.
Grønt

Skyl spinat og spidskål. Fjern de groveste stilke på spinaten, og skær den i grove strimler. Pil hvidløgene, og snit dem fint.

Skær spidskålen i grove strimler.

Fortynd creme fraichen med masser af limesaft, og krydr med lidt salt og et godt skud friskkværnet peber.

Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene super fint med en skarp kniv. 

Bland spidskål og dildstilke sammen med creme fraichen.

spinatæg
20 min.
Spejlæg

Steg æggene, til de er smilende, og krydr dem med salt og peber.

Tag æggene af panden, tilsæt lidt ny olie, og kom hvidløgene på panden. Lad dem sautere uden at tage farve et minut eller to, og kom så spinaten på.

Krydr med lidt salt, og lad spinaten falde en smule sammen, inden du trækker panden fra varmen.

dild
30 min.
Anretning

Anret kernerne i bunden af en dyb tallerken med sauteret spinat, cremet spidskål, spejlæg og dildblade ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?