Sæt kernerne over at koge i rigeligt, saltet vand. Lad dem koge i ca. 15 min., til de er møre.
Skyl spinat og spidskål. Fjern de groveste stilke på spinaten, og skær den i grove strimler. Pil hvidløgene, og snit dem fint.
Skær spidskålen i grove strimler.
Fortynd creme fraichen med masser af limesaft, og krydr med lidt salt og et godt skud friskkværnet peber.
Pluk dilden ud i blade, og snit stilkene super fint med en skarp kniv.
Bland spidskål og dildstilke sammen med creme fraichen.
Steg æggene, til de er smilende, og krydr dem med salt og peber.
Tag æggene af panden, tilsæt lidt ny olie, og kom hvidløgene på panden. Lad dem sautere uden at tage farve et minut eller to, og kom så spinaten på.
Krydr med lidt salt, og lad spinaten falde en smule sammen, inden du trækker panden fra varmen.
Anret kernerne i bunden af en dyb tallerken med sauteret spinat, cremet spidskål, spejlæg og dildblade ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()