Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skrub gulerødderne grundigt, og skær dem i skrå skiver på ca. 1 cm tykkelse. Vend dem med et par dråber olivenolie og lidt salt.
Bag dem på en bageplade til de er møre i ca. 25 min.
Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand over at koge med quinoa, og kog den i 15 minutter. Dræn vandet fra, og kom quinoaen tilbage i gryden. Hold den lun under låg.
Skyl radiser, og skræl skalotteløg.
Skær radiserne i små firkanter, og hak løg super fint med en skarp kniv. Hak korianderstilkene fint, og gem lidt blade til anretning.
Kom radiser, løg og koriander op i en skål, og tilsæt rigeligt med fintrevet limeskal og limesaft. Tilsæt også et godt skud olivenolie. Vend det hele sammen. Salsaen må godt være godt syrlig.
Når gulerødderne er færdige, tager du dem ud af ovnen og vender dem sammen i en skål med de drænede hvide bønner, lidt olivenolie, den røgede chili efter smag, og et godt skud olivenolie. Vend rundt og smag til med salt.
Skær avokadoen ud i grove tern.
Anret quinoa, bønner og gulerødder i bunden af en dyb tallerken. Kom salsaen og avokado ud over, og slut af med et drys korianderblade.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()