Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl alle gulerødderne, og læg den ene halvdel til side til senere.
Den anden halvdel skærer du i stykker på ca. 2x2 cm. Skær også salamien i små tern.
Find en stor gryde frem, og rist først salamistykkerne af ved mellem varme i ca. 3-4 min., til de har taget lidt farve. Tag dem op, og gem til senere.
Kom så gulerodsstykker, linser, hakkede tomater og krydderblanding ned i gryden. Tilsæt ca. 1/2 dl vand pr. kuvert, og kog stille og roligt under låg i ca. 25 min. Tilsæt løbende lidt vand, hvis suppen bliver for tyk.
Skær de resterende gulerødder i mundrette bider.
Find en stor pande frem, og rist solsikkekernerne uden fedtstof i ca. 2-3. min., til de har taget lidt farve.
Tag kernerne af panden, tilsæt lidt olivenolie, og steg gulerødderne til de har taget godt med farve, og er møre med bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skær squashen i store tern.
Blend suppen helt lind med en stavblender, og justér med lidt vand, så den får den rigtige konsistens.
Smag til en sidste gang med salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.
Anret suppen rygende varm i en dyb tallerken, og drys med ristet salami, stegte gulerødder, solsikkekerner og squash.
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften