Start med at skrælle alle gulerødderne. Læg herefter den ene halvdel til side til senere.
Den anden halvdel skærer du i stykker på ca. 2x2 cm. Skær også salamien i små tern.
Find en stor gryde frem og rist først salamistykkerne af, ved mellem varme, til de har taget lidt farve - ca. 3-4 min. Tag dem op og gem til senere.
Kom så gulerodsstykker, linser, hakkede tomater og krydderblanding ned i gryden. Tilsæt ca. 1/2 dl vand pr kuvert og kog stille og roligt under låg i ca. 25 min. Tilsæt løbende lidt vand, hvis suppen bliver for tyk.
Skær de resterende gulerødder i mundrette bider.
Find en stor pande frem og rist solsikkekernene en smule - uden fedtstof. Blot til de har taget lidt farve, 2-3 min.
Tag kernerne af panden, tilsæt lidt olivenolie og steg gulerødderne til de har taget godt med farve og er møre med bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skyl squashen og skær den i store tern.
Blend suppen helt lind med en stavblender og juster med lidt vand, så den får den rigtige konsistens. Smag til en sidste gang med salt, friskkværnet peber og lidt olivenolie.
Anret suppen rygende varm i en dyb tallerken og drys med ristet salami, stegte gulerødder, solsikkerkerner og squash.
Velbekomme!
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()