Skræl kartoflerne, og kog dem i vand med salt i 15-20 min. Dræn vandet fra, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg. Mos dem groft, og smag til med salt og peber.
Form kødet til 1,5 cm høje bøffer. Krydr dem med salt og sort peber, og steg dem på en pande i neutral olie, til de er netop gennemstegte (ca. 5-6 min. på hver side). Kom en smule vand (eller hvid- eller rødvin) på panden, og lad det koge næsten væk. Tilsæt sovsen, og lad den koge igennem sammen med bøfferne i 2-3 minutter. Tag bøfferne op, og hold dem lune, mens du pisker et par gode klatter koldt smør i sovsen. Pluk og hak estragon (gem lidt til pynt), og tilsæt det til saucen. Smag til med salt og peber.
Steg bacon i tern sprødt på en pande sammen med pillede og fintsnittede skalotteløg. Tilsæt nu ærter, en lille klat smør samt 1/2 dl vand. Sving det hele rundt et par gange, indtil vandet er fordampet igen. Skyl og tør salaten i en salatslynge. Snit den fint, og vend den i de varme ærter. Smag til med salt og peber.
Som vist på billedet - pynt med lidt estragon.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Kundekommentarer ()