Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først
1. Form kødet til ca. 2 cm høje hakkebøffer.
2. Krydr bøfferne med salt og sort peber.
3. Steg bøfferne på en varm pande i lidt neutral olie og smør, til de er lige lidt mindre end gennemstegte (ca. 4-5 min. på hver side). Lige før de er færdige, kommes et par generøse klumper koldt smør på panden sammen med plukkede oregano blade, som steges med, mens du drypsteger kødet med smørret i et minuts tid.
4. Kom de stegte bøffer i et ildfast fad, og hold dem lune, mens du laver gnocchierne.
5. Kom de rå gnocchi på den varme pande, og steg dem i fedtstoffet, hvor du stegte bøfferne, sammen med et par ekstra skefulde god olivenolie.
6. Kom masser af presset hvidløg på panden med gnocchierne.
7. Steg ved hård varme i 2-3 minutter, til både gnocchi og hvidløg er gyldne og lækre. Krydr med salt og peber.
8. Kom de stegte gnocchi op i en skål, og hold dem lune.
9. Del broccoli i mindre buketter, skær rødløg ud i både, og skær squashen i mundrette bidder. Skyl alle dele grundigt.
10. Kom de ordnede grøntsager på panden, hvor du stegte gnocchierne.
11. Kom al væden og fedtstoffet fra bøfferne ved, og steg videre i et minut. Riv nu halvdelen af parmesanen i, og vend rundt. Smag til med salt og peber, og server.
Anretning: Som vist på billedet. Riv resten af parmesanosten henover retten, og pynt evt. med det resterende
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()