Fremgang:
Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.
1. Start med at soignere og skylle alle grøntsager, skræl/skrab gulerødder, ordn majs og skær løgene til (husk de skal steges hele, så skær ikke for meget af).
2. Skrab/skrub de nye kartofler, og kog dem i vand med salt i 12-15 min. Dræn vandet fra, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Læg låg på igen, og ryst lidt rundt. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg, og krydr evt. med lidt god salt.
3. Kom misopasten i en lille skål, og tilsæt samme mængde sukker (gerne rørsukker), som der er misopasta. Rør nu med tamari og citronsaft.
4. Form kødet til 1,5 cm høje bøffer. Krydr dem med salt og sort peber, og steg dem på en pande, til de er netop gennemstegte (ca. 5-6 min. på hver side). Gem panden til løg og gulerødder.
5. Steg gulerødder og løg 2-3 minutter på panden, hvor du stegte bøfferne. Kom gerne en klat frisk smør ved, og krydr med salt og peber. Hvis løg og gulerødder er meget store, så halver dem evt. på langs, så de er lige store.
6. Del majskolberne i 2 dele. Kog dem i rigeligt, godt saltet vand i 6-7 min.
Anretning: Som vist på billedet. Drys med klippet karse, og server kartoflerne i en skål ved siden af.
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Kundekommentarer ()