0
Hakkedrenge med stegte gnocchi, tomater, løg & mozzarella

Hakkedrenge med stegte gnocchi, tomater, løg & mozzarella

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekødhvidløg
1 min.
Hakkebøffer:

Forvarm ovnen til 225 grader.

Form det hakkede kød til bøffer, der er ca. 1,5 cm høje, og krydr dem generøst på begge sider med salt og sort peber. Steg dem i halvt olie og halvt smør i ca. 3 min. på hver side, til de er lige lidt under gennemstegt. Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Kom det på panden sammen med 2-3 klumper frisk smør, og lad smørret bruse af. Steg til hvidløgsskiverne er nøddebrune og sprøde. Tag bøfferne og hvidløget fra på en tallerken, og hold det lunt. (Gem pande og fedtstof til gnocchi og grøntsager.)

friske gnocchibasilikumtomatersmå løg
10 min.
Gnocchi, løg og tomater:

Kom de rå gnocchi på panden, hvor du stegte bøfferne, sammen med et par skefulde god olivenolie og lidt smør. Lad gnocchierne stege ved medium til hård varme i 4-5 min., til de er gyldne og lækre. Krydr med lidt fint salt og hakket basilikum. Soigner løgene, og del dem i kvarte. Steg løgene med gnocchierne et par minutter. Kom bøfferne tilbage på panden sammen med halve tomater, der er krydret med salt og peber. Fordel klumper af mozzarella over kødet. Sæt panden i den forvarmede ovn i 2-3 minutter.

25 min.
Anretning:

Som vist på billedet direkte i panden med det sidste basilikum som pynt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?