Tænd ovnen på 180 grader varmluft til bollerne senere.
Start med at skrælle løg og hvidløg, og skyl den røde peber.
Skær løget i både, hvidløget i tynde skiver og den røde peber i tykke strimler.
Sæt en stor gryde over ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér først løg og hvidløg 1-2 min. Tilsæt så krydderblandingen, og lad den stege lidt med.
Tilsæt rød peber, hakkede tomater, drænede bønner og lidt salt til gryden. Lad det hele simre ca. 15 min. under låg.
Steg osten i ca. 1 min. på hver side på en meget varm pande i et par dråber olivenolie.
Krydr med lidt salt, og skær osten ud i mundrette stykker.
Hak korianderen groft.
Lun bollerne i 5 min. i ovnen.
Smag tomatsovsen til en sidste gang, og anret den så i bunden af en dyb tallerken med halloumi og koriander ovenpå. Servér med brød til.
Velbekomme!
Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()