Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft til bollerne senere. Hvis du vil spare ovnen, kan du lune dem på en brødrister i stedet.
Skræl løg og hvidløg. Skær løget i både, hvidløget i tynde skiver og den røde peber i tykke strimler.
Sæt en stor gryde over ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér først løg og hvidløg 1-2 min. Tilsæt så krydderblandingen, og lad den stege lidt med.
Tilsæt rød peber, hakkede tomater, drænede bønner og lidt salt til gryden, og lad det hele simre ca. 15 min. under låg.
Steg osten i ca. 1 min. på hver side på en meget varm pande i et par dråber olivenolie.
Krydr med lidt salt, og skær osten ud i mundrette stykker.
Hak korianderen groft.
Lun bollerne i 5 min. i ovnen eller på en brødrister.
Smag tomatsovsen til en sidste gang, og anret den i bunden af en dyb tallerken med halloumi og koriander ovenpå. Servér med brød til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()