Wasabigitter: Dijonsennep, wasabi og hvedemel røres sammen. Massen kommes i et lille kræmmerhus og sprøjtes ud som et gitter på en bageplade eller bagepapir og bager i ca. 5 min. ved 200 grader. (Kan også laves uden wasabi).
Tomatragout: Blancher tomaterne i kogende vand, pil skindet af og skær tomaterne i både. Skær skalotteløgene i grove tern og svits dem på en pande i lidt olie. Tilsæt tomaterne og lad det hele småkoge i ca. 5 min., indtil evt. væde er væk. Smag til med salt, peber og finthakket løvstikke.
Krydderurtesalat: Skyl krydderurterne (begræns mængden af løvstikke, da den har en markant smag.). Bland alle krydderurterne i en skål og tilsæt lidt god olivenolie.
Fisk: Skær fisken i portionsstykker, vend dem i durummel og steg dem på en varm pande i lidt olie. Krydr med salt og peber. Steg i ca. 2-3 min. på hver side (afhængig af tykkelse).
Anretning: Start med at lægge tomatragout på tallerknen, ovenpå lægges fisken, dernæst krydderurtesalaten og til sidst lægges et stykke af wasabigitteret på toppen.
Server sammen med små nye kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften