0

Havtaske i skinkesvøb med ristede søde efterårsgrøntsager og krydderurtecreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Creme: Rør creme fraiche, presset hvidløg, karry, sennep, krydderurter, salt og peber sammen, smag til og lad det trække køligt indtil servering.

Grønt: Skræl rødbeder, kartofler og græskar og skær dem alle i ensartede grove tern. Vend dem separat i olie, salt og peber. Forbag rødbedeternene 5 min. ved 190°C inden kartoffel- og græskartern fordeles på bagepladen. Bag yderligere 25-30 min. til alle grøntsager er godt møre. Pil også perleløgene, vend dem med lidt olie, brun farin, timian, salt og peber og kom dem i et fad for sig. Bag dem ligeledes ved 190°C i 20-30 min. alt efter størrelse. Vend alle grøntsagerne forsigtigt sammen lige inden servering.

Fisk: Klargør fisken som anvist på bagsiden. Skær kødet i 6 portionsstykker og læg et par blade rosmarin på hver. Krydr med salt og peber og vikl ½ stykke skinke om hver. Læg stykkerne på en bageplade med samlingen nedad og dryp med en smule olie. Bag fisken ved 200°C i 10-15 min. til fisken er mør.

Giv små kogte kartofler, ris eller groft brød samt en grøn salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær