0

Havtaskehale i pakke med kokosmælk, chili og ingefær

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim fisken som anvist på bagsiden og del den i 2 ensartede stykker. Fold 2 store stykker stanniol på midten, læg dem fladt på bordet og læg et mindre stykke bagepapir ovenpå hver. Placer fisken derpå, fold kanterne en smule op omkring, så der dannes en ”skål” og fordel kokosmælken over. Snit chili og hvidløg i tynde skiver og skræl ingefærroden med en urtekniv. Riv ingefæren over fisken og fordel chili og hvidløg ovenpå. Læg 2 limeblade øverst i hver pakke, krydr med salt og peber og luk pakkerne til. Bag dem i en 175 grader varm ovn i ca. 20 min. til fisken er mør. Åbn pakkerne, dryp med frisk limesaft og drys med hakket koriander eller persille. Server straks med jasminris og evt. lynstegt pak choy eller broccoli.

Kommentarer og forslag til opskriften