0
HEAT: Boller i karry
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

  • Kødboller i karrysauce
  • Ris
  • Æbler
  • Appelsin
  • Rosiner

Ris: Kog risene efter anvisningen på pakken.

Boller i karry: Prik hul i plastfilmen og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

Salat: Skær æblerne i tern, skær skallen af appelsinen, og skær den derefter i fileter. Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, rosiner samt lidt salt og peber.

Anretning: Som vist på billedet.

Indhold i boller i karry:

Ingredienser: svinekød, MÆLK, ÆG, HVEDEMEL, løg, salt, karry og peber.

Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens - slagterforretning, Frederikshavn.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
694 kjl/166 kcal
Fedt:
12,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,9 g
Kulhydrat:
7,5 g
heraf sukkerarter:
2,4 g
Kostfibre:
0 g
Protein:
5,8 g
Salt:
0,64 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?