0
HEAT: Boller i karry
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

  • Kødboller i karrysauce
  • Ris
  • Æbler
  • Appelsin
  • Rosiner

Ris: Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger!
Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

Boller i karry: Prik hul i plastfilmen og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

Salat: Skær æblerne i tern, skær skallen af appelsinen, og skær den derefter i fileter. Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, rosiner samt lidt salt og peber.

Anretning: Som vist på billedet.

Indhold i boller i karry:

Ingredienser: svinekød, MÆLK, ÆG, HVEDEMEL, løg, salt, karry og peber.

Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens - slagterforretning, Frederikshavn.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
694 kjl/166 kcal
Fedt:
12,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,9 g
Kulhydrat:
7,5 g
heraf sukkerarter:
2,4 g
Kostfibre:
0 g
Protein:
5,8 g
Salt:
0,64 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?