0
Heat: Forloren hare med skysovs, æbler & tranebær, dertil kartofler og gulerødder

Heat: Forloren hare med skysovs, æbler & tranebær, dertil kartofler og gulerødder

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Forloren hare med skysovs
Forloren hare med skysovs:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

kartofler
Kartofler:

Kog de hele eller skrællede kartofler møre i rigeligt godt saltet vand i 18-20 minutter.

gulerødder
Gulerødder:

Skræl gulerødderne skær den til i begge ender. Del de tykke på langs. Skyl dem og kom dem i en bredbundet gryde med tilhørende låg. Kom en genrøs klat smør og 2 spsk vand pr person i. Drys med salt og 1 tsk sukker pr person. Kog nu i 2-3 minutter under låg - tag låget af og lad dem koge til vandet er fordampet - vend gulerødderne og de kogte kartofler rundt i det klistrede smør der er tilbage.

Fif: Er ungerne mere til rå gulerødder kan der laves gulerodsstave i stedet for.

tørrede tranebærrøde æbler
Æbler & tranebær

Del æblerne i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblerne i både. vend æbler og tranebær med lidt olivenolie og evt et par dråber lys eddike eller citronsaft.

Anretning:

Som vist!

Ingredienser

Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt (36,6 %), Vand, drikke-, vejl. værdier (36,6 %), Sødmælk, økologisk (18,3 %), Bacon i skiver, rå (3,7 %), HVEDEMEL (2,9 %), Salt, bordsalt (1,1 %), Bouillon, oksekød, koncentreret, terning (0,5 %) Peber, hvid (0,4 %)

Næringsindhold pr. person:

Energi:
566 kjl/135 kcal
Fedt:
7,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,2 g
Kulhydrat:
7,8 g
heraf sukkerarter:
1,9 g
Kostfibre:
0 g
Protein:
9,5 g
Salt:
2,02 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?