Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Kog de hele eller skrællede kartofler møre i rigeligt godt saltet vand i 18-20 minutter.
Skræl gulerødderne skær den til i begge ender. Del de tykke på langs. Skyl dem og kom dem i en bredbundet gryde med tilhørende låg. Kom en genrøs klat smør og 2 spsk vand pr person i. Drys med salt og 1 tsk sukker pr person. Kog nu i 2-3 minutter under låg - tag låget af og lad dem koge til vandet er fordampet - vend gulerødderne og de kogte kartofler rundt i det klistrede smør der er tilbage.
Fif: Er ungerne mere til rå gulerødder kan der laves gulerodsstave i stedet for.
Del æblerne i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblerne i både. vend æbler og tranebær med lidt olivenolie og evt et par dråber lys eddike eller citronsaft.
Som vist!
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt (36,6 %), Vand, drikke-, vejl. værdier (36,6 %), Sødmælk, økologisk (18,3 %), Bacon i skiver, rå (3,7 %), HVEDEMEL (2,9 %), Salt, bordsalt (1,1 %), Bouillon, oksekød, koncentreret, terning (0,5 %) Peber, hvid (0,4 %)
Kundekommentarer ()