0
Heat: Frikadeller med kartofler, stegt blomkål og sovs

Heat: Frikadeller med kartofler, stegt blomkål og sovs

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Gluten, Æg, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Skagenfood frikadellerskysovs
1 min.
Frikadeller og sovs

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 minutter ved 800W, eller i ovn ved 170 grader i ca. 25 minutter, til retten er gennemvarm.

Sovsen kommes i en lille gryde og varmes.

kartofler
2 min.
Kartofler:

Skræl kartoflerne, skær dem i små stykker, og kog dem møre i rigeligt godt saltet vand i 12-15 minutter.

blomkål
10 min.
Blomkål:

Del blomkål i buketter, og skær de store buketter over på midten. Steg blomkålen på en pande i halvt smør og olivenolie, til de er gyldne og møre. Krydr med salt og peber.

persille
15 min.
Persille:

Pluk persillen, og gem evt. stilkene til suppe eller fond. Skyl den plukkede persille grundigt i 2 hold koldt vand, ryst den fri for vand, og hak den fint.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Vend kartoflerne med en lille klat smør og hakket persille.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?