0
Heat: Frikadeller med kartofler, stegt blomkål og sovs

Heat: Frikadeller med kartofler, stegt blomkål og sovs

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Skagenfood frikadellerskysovs
1 min.
Frikadeller og sovs

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 minutter ved 800W, eller i ovn ved 170 grader i ca. 25 minutter, til retten er gennemvarm.

Sovsen kommes i en lille gryde og varmes.

kartofler
2 min.
Kartofler

Skræl kartoflerne, skær dem i små stykker, og kog dem møre i rigeligt godt saltet vand i 12-15 minutter.

blomkål
10 min.
Blomkål

Del blomkål i buketter, og skær de store buketter over på midten. Steg blomkålen på en pande i halvt smør og olivenolie, til de er gyldne og møre. Krydr med salt og peber.

persille
15 min.
Persille

Pluk persillen, og gem evt. stilkene til suppe eller fond. Skyl den plukkede persille grundigt i 2 hold koldt vand, ryst den fri for vand, og hak den fint.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Vend kartoflerne med en lille klat smør og hakket persille.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?